Joe Kat logo ORG PNG verkleind3

Zoals u wellicht weet is de Federatie van Herdershonden en Veedrijversclubs, de FHV, eind 2022 opgeheven waarna gelijktijdig de Stichting Organisatie Joe Kat Show opgericht werd.

Op 9 mei 2024 wordt door de Stichting weer de tweejaarlijkse Joe Kat Show georganiseerd. De Joe Kat Show zelf is niet veranderd. Het is en blijft een buitenshow.

De inschrijving voor de show van 2024 is geopend en verloopt weer via Online Dog Shows. Zie daarvoor hun website.

       https://www.onlinedogshows.eu/en/Show/Index/3055/JoeKatShow_Grp1_somebreedsGrp2_OUTDOOR

De Stichting Organisatie Joe Kat Show wil dit keer rasverenigingen die de rassen uit Rasgroep 1 en 2 vertegenwoordigen die kunnen/mogen inschrijven voor deze show, de mogelijkheid bieden de rozetten voor Beste van het Ras (Best of Breed: BOB) en Beste van het andere geslacht (Best Opposite Sex: BOS) te sponsoren. Heeft u daar belangstelling voor neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Let op: Vanwege nieuwe wetgeving per 1 januari 2024 worden GEEN HONDEN MET GECOUPEERDE OREN EN/OF STAARTEN TOT DE TENTOONSTELLING TOEGELATEN